فصل چهارم «زخم کاری» چگونه به پایان می‌رسد؟ + فیلم جعفر یاحقی: استاد باقرزاده نماد پیوند فرهنگ و ادب خراسان بود رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور: حمایت از مظلومان غزه و لبنان گامی در مسیر تحقق عدالت الهی است پژوهشگر و نویسنده مطرح کشور: اسناد تاریخی مایملک شخصی هیچ مسئولی نیستند حضور «دنیل کریگ» در فیلم ابرقهرمانی «گروهبان راک» پخش «من محمد حسن را دوست دارم» از شبکه مستند سیما (یکم آذر ۱۴۰۳) + فیلم گفتگو با دکتر رسول جعفریان درباره غفلت از قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات در ایران گزارشی از نمایشگاه خوش نویسی «انعکاس» در نگارخانه رضوان مشهد گفتگو با «علی عامل‌هاشمی»، نویسنده، کارگردان و بازیگر مشهدی، به بهانه اجرای تئاتر «دوجان» مروری بر تازه‌ترین اخبار و اتفاقات چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر، فیلم‌ها و چهره‌های برتر یک تن از پنج تن قائمه ادبیات خراسان | از چاپ تازه دیوان غلامرضا قدسی‌ رونمایی شد حضور «رابرت پتینسون» در فیلم جدید کریستوفر نولان فصل جدید «عصر خانواده» با اجرای «محیا اسناوندی» در شبکه دو + زمان پخش صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون (یکم و دوم آذر ۱۴۰۳) + زمان پخش حسام خلیل‌نژاد: دلیل حضورم در «بی‌پایان» اسم «شهید طهرانی‌مقدم» بود نوید محمدزاده «هیوشیما» را روی صحنه می‌برد
سرخط خبرها

گفتگو با نویسنده رمان «کوه مرگی» | پزشکی بر سر دوراهی انتقام یا انجام وظیفه پزشکی

  • کد خبر: ۱۰۹۴۹۱
  • ۰۱ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۰۲
گفتگو با نویسنده رمان «کوه مرگی» | پزشکی بر سر دوراهی انتقام یا انجام وظیفه پزشکی
رمان «کوه‌مرگی» اثر حسین عباس‌زاده به‌همت انتشارات سوره مهر منتشر شده و روی پیش‌خوان کتاب‌فروشی‌ها رفته است،

شهرآرانیوز، رمان «کوه‌مرگی» روایتی از پزشکی مشهدی است که در رویارویی با یکی از بیمارانش متوجه می‌شود که آن مریض را می‌شناسد و خاطره تلخی با آن بیمار دارد.

 

گفتگو با نویسنده رمان «کوه مرگی» | پزشکی بر سر دوراهی انتقام یا انجام وظیفه پزشکی

پزشک باتوجه‌به آن خاطره درصدد انتقام از بیمار برمی‌آید، زیرا الان او حاکم و بیمار مغلوب است. در صورتی که در گذشته این وضع برعکس بوده است. در این میان، پزشک بر سر دوراهی انتقام یا انجام وظیفه پزشکی قرار می‌گیرد.

حسین عباس‌زاده، نویسنده رمان «کوه‌مرگی»، این داستان تخیلی را از واقعیت وام گرفته است.
او می‌گوید: داستان رمان بر اساس تجربه شخصی برخورد با یک مسافر عراقی شکل گرفت. به‌گونه‌ای که وقتی متوجه شدم که او در جنگ ایران و عراق حضور داشته است، به‌شدت ناراحت و عصبانی شدم و بار‌ها در ذهنم از او انتقام گرفتم.

عباس‌زاده که در مسیر نوشتن این رمان با سختی‌هایی همراه بوده، معتقد است نوشتن داستان‌های رئالیستی از داستان‌های فانتزی بسیار سخت‌تر است؛ اینکه بتوانی به منطق و باورپذیری داستان بپردازی و از همه مهم‌تر داستان تأثیرگذاری و باورپذیری لازم را داشته باشد، کاری ساده نیست.

او در ادامه برخی مراحل نوشتن این اثر داستانی را بیان می‌کند: این کتاب دویست‌صفحه‌ای را به دو شکل نوشته‌ام که یکی از دوستانم با شکل اول آن مخالفت کرد. سپس کتاب را تغییر دادم و آن را به‌شکل کنونی نوشتم و سه‌بار بازنویسی کردم. همچنین، تحقیقاتم درباره جنگ بسیار گسترده بود تا همه مطالب درست باشد.

نویسنده کتاب کوه‌مرگی در بیان تفاوت عمده این کتاب با دیگر کتاب‌هایی که تاکنون از او چاپ شده است، می‌گوید: کتاب‌های قبل مجموعه‌داستان بودند و این کتاب اولین رمان من است. همچنین، داستان‌های قبلی هیچ‌کدام داستان بومی نیستند و این اولین داستان من است که با شهر مشهد درآمیخته است. نگاه متفاوت به مسئله جنگ از دیگر تفاوت‌های این کتاب با سایر نوشته‌های من است.

به گفته عباس‌زاده، داستان این اثر ارتباط خوبی با شهر مشهد دارد. نام خیابان‌ها و مکان‌های مختلف شهر با داستان آمیخته شده و هریک به‌نوعی در داستان بار معنایی داشته است و ایفای نقش می‌کند.

عباس‌زاده یادآور می‌شود که این کتاب را به صلح تقدیم کرده است، زیرا بشر همواره در طول تاریخ جنگ و نزاع داشته و صلح یکی از آرزو‌های دیرینه انسان بوده است.

 

خوانش بخشی از رمان «کوه‌مرگی» توسط نویسنده

 


بیشتر بخوانید:

«مشهدیات» منتشر شد | کتابی در باب اشعار گویشی خراسان


 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->